2. inspeksjon 2012

Forrige helg var sesongens andre inspeksjon. Det var koselig å pusle i kuben igjen. Våren er absolutt den koseligste tiden. Snille bier, få løft og bedre tid til å kikke siden det er færre rammer.

Det var fortsatt en del fôr igjen, men jeg synes ikke de har utviklet seg så voldsomt. Yngelen er litt mer hullete enn normalt. Litt tidlig å bedømme dronningen, men det er hennes siste sesong uansett.

Litt snodig er det med retningen de har spist. De har spist seg inn fra siden. Det er yngel over mange tavler, men bare på ene siden.

Jeg benyttet anledningen til å bytte bunnbrett. I den anledning holdt jeg på å ende årets sesong før den startet. Da jeg skulle gå tok jeg en siste kikk rundt som jeg pleier for å sjekke at alt er OK og at jeg ikke har lagt igjen noe utstyr. Da fikk jeg til min overraskelse se at flybrettet var oppe og dermed flyåpningen stengt. Da jeg byttet brettet så hadde jeg nok kommet borti det. Godt jeg oppdaget det før jeg gikk :-)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Bigården min and tagged by admin. Bookmark the permalink.

One thought on “2. inspeksjon 2012

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 ole dag on said:

    Er ikke så veldig unormalt at de spiser rammene tomme for mat fra den ene sida. Betyr vel at bare at ballen med bier har satt seg på sida i kuben når vinteren starta isteden for forran eller bak i kuben. Er bare min teori, men ser det ofte på våren.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *