De lever!


Da fikk jeg endelig tatt en tur til bikubene for å sjekke tilstanden. I år som i fjor tusla jeg opp bakkene med truger, lommelykt, stetoskop og spade.

Som du ser på bildet var kubene helt nedsnødd. Det er i overkant mye skygge på denne plassen, så det tar tid før det smelter. Jeg måkte ned forsiden nesten ned til flybrettet, men lot snøen ligge ellers. Jeg er usikker på hvor lenge de har nytte av isolasjonen før snøen bare er i veien, og dette ble et kompromiss.

Med stetoskopet fikk jeg slått fast det jeg i hovedsak kom for å få svar på: Alle tre kubene lever! Selv den ene jeg lurte litt på i høst. Hvor sterkt biene høres i stetoskopet avhenger av hvor nærme klasen er den veggen jeg lytter på, så ikke alle kubene var like tydelige først. Men ved å gi kuba et lite kakk så bruser de opp et kort sekund, så det var ikke tvil for noen av dem.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Bigården min and tagged , by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *