The ABC and XYZ of Bee Culture – enda en bok i bohylla

I går ramlet det enda en hentelapp for en birøkterbok i postkassa.  Denne gangen var det for The ABC and XYZ of Bee Culture.  Den er et gjenopptrykk av 1947-utgaven, og er et oppslagsverk på over 700 sider.  Boka er gammel, og trykket litt preget av å være kopiert.  Bildene er ikke de beste, men innholdet ellers er like leselig.

1947-utgaven er en oppdatert versjon av utgaven fra slutten av 1800-tallet.  Boka er altså svært gammel, men fortsatt ansett for å være av de bedre bøkene på markedet.

Jeg har bladd litt i den i helgen, og er svært så fornøyd med kjøpet.  Her kan man slå opp det meste, og selv om noe av informasjonen er foreldet, så er det meste fortsatt like aktuelt.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Lesestoff and tagged by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *