Ny norsk nettside om birøkt

Da har jeg endelig fått stablet mitt lille prosjekt såpass på bena at jeg vil legge det ut. Det er en del som mangler enda, selv etter halvannet år med utvikling, men nå er det såpass ferdig at jeg vil legge det ut for almenheten.

Jeg har laget en ny nettside, og adressen er www.bikuben.org

Siden har to funksjoner: Jeg ønsker å legge ut grunnleggende informasjon for relativt ferske birøktere. Det viktigste her er kanskje Bilex, et oppslagsverk om birøkt (som fortsatt er under utvikling), men du finner også engelsk-norsk ordbok med faguttrykk, omtaler av bøker, lenker til nettsteder. Du finner også i dag en video om behandling med maursyre.  Etterhvert kommer det flere videoer om forskjellige tema.

I tillegg ønsker jeg at siden skal være et sted man kan holde seg litt oppdatert På forsiden kan du lese en del nyheter fra inn- og utland.  Det er også automatisk oppdaterte lister med de siste bloggpostene om birøkt i Norge, de siste innleggene i forumet til Norges Birøkterlag og nyheter på engelsk fra Apinews.

Ta en titt og fortell meg hva du synes!  Jeg tar mer enn gjerne imot tilbakemeldinger av alle typer.

Det betyr selvsagt ikke at jeg slutter med denne bloggen.  I denne bloggen vil jeg fortsette å skrive om min egen birøkt.  bikuben.org vil imidlertid linke til både min og andres bloggposter på forsiden!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Diverse, Lesestoff and tagged by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *