Besøk

På onsdag hadde jeg et hyggelig besøk av en birøkter.  Dette var en franskmann som bor i Norge et års tid og ønsket kontakt med norske birøktere.  Han hadde vært en tur på Kløfta i butikken til HC, og der hadde han blitt sendt opp til Birøkterlaget (i samme bygg) som igjen ga ham min kontaktinfo. Lang historie kort: Jeg inviterte ham hjem for å vise ham norsk birøkterutstyr og snakke om norske driftsformer.

Det var et veldig hyggelig møte og interessant for min del også.  Det er litt forskjeller, både når det gjelder utstyr og driftsformer mellom Norge og Frankrike, naturlig nok. Han var langt mer erfaren enn meg, sin unge alder til tross, og jeg håper han blir med meg en tur eller to til bigården min i vår/sommer.

Jeg har ikke kommet noe lenger med honningen min (ikke hatt tid til å undersøke så mye mer).  Den jeg varmet litt opp og rørte i er forsatt omtrent som den var rett etter røring; med andre ord ikke perfekt men grei nok.  Spørs om jeg ikke gjør det med resten av glassene også. Forøvrig veldig interessant å lese det Kristian skrev i en kommentar på den forrige posten min.

Jeg legger forøvrig merke til at det er min post nummer 100 i bloggen min. *FEIRE*!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Diverse and tagged by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *