Nye rammer

Det er påskeferie men ikke birøkterferie. I dag gikk turen fra Aurskog-Høland hos svigerforeldre til Asker hvor jeg skulle treffe Ole-Dag. På vei dit dro jeg hjemom og hentet utstyr jeg hadde lånt av Ole-Dag tidligere og for å hente 10 nye rammer og byggevoks.

Til min ergrelse så jeg at også byggevoksen hadde et slikt hvitt rim på seg slik som rammene mine hadde. Dette hadde jeg ikke lagt merke til tidligere. Kanskje dette ikke var like ille som jeg antok likevel? Mugg kan da umulig spise på ren voks? I min forrige post fikk jeg kommentarer fra Krisitan som kunne tyde på at dette ikke var så farlig likevel.

Jeg tok med meg en av rammene og viste Ole-Dag da vi traff hverandre i Asker. Han fikk et ganske annet inntrykk da han fikk se det med egne øyne. Det er ikke så lett å avgjøre fra bare bilder og kanskje spesielt makrobilder. Ramma var en av de “snillere” rammene uten rosa/lilla voks, kun hvitt støv/belegg. Den hadde han tatt i bruk selv og nok ikke lagt merke til engang fortalte han. Jeg kikker nok mer nøye på mine som ikke har så mange :-)

Han fikk dessverre ikke sett den som var mest lilla (jeg burde tatt med den også). Kanskje det ikke er noe heller? Siden jeg ikke fikk ham til å ta en titt på den så får jeg ta noen vurderinger når jeg kommer hjem. De som kun er hvite tar jeg nok i bruk likevel. De som har lilla belegg kun på toppen skraper jeg bare vekk. Dersom det er lilla i selve ramma så kasserer jeg den for sikkerthetsskyld.

Dermed er tavlelagersituasjonen betraktelig bedre. Jeg har ikke helt oversikt, men det betyr at mer enn halvparten av de jeg trodde jeg måtte kassere i hvertfall kan brukes. Dessuten har jeg med meg 10 ekstra rammer som jeg fikk i dag fra Ole-Dag, så nå blir det ikke en fullt så tøff vår som jeg fryktet.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Utstyr and tagged by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *