Foto i Birøkteren og forferdelig snøvær

_mg_4467 Da kom den endelig i posten! Andre utgave av Birøkteren 2009, med mitt bilde på forsiden :-)

Og hva gjør nå egentlig mitt bilde på forsiden?  Bildet var ett av to bilder jeg deltok med i fotokonkurransen hos Birøkterlaget og Honningcentralen for 2008.  Det har vært premier hver måned, men jeg har ikke vunnet i noen av månedene.  Jeg antok derfor at sjansen var lav for å vinne årspremien, men der tok jeg visst feil.

For noen uker siden fikk jeg vite at jeg hadde vunnet førstepremien, et gavekort på 2500 kroner hos Honningcentralen.  Det må jeg si meg rimelig fornøyd med! :-)

Bildet er tatt i hagen hos mine svigerforeldre.  I en serie på over 50 bilder ble dette det beste.  Det er tatt med en 75-300mm linse med 68mm mellomringer.  Kameraet er håndholdt, men jeg har festet et selvlaget stativ for blitzen slik at denne slår ned skrått fra oversiden.  Dette gjør det mulig å komme så nære og samtidig fryse bildet selv om kameraet er håndholdt.

biler_snoJeg har enda ikke kommet meg ut til biene mine igjen for å sjekke status.  Også denne helgen har det vært et ufyselig kjørevær. Nyhetene i media har ikke akkurat gjort det mer fristende å ta bilen ut til Maridalen.

I går måkte vi ut bilen og tok en tur ti lbutikken.  I dag var det en stor brøytekant bakbilen igjen, og med mye ny snø på taket.  Her er et bilde av bilene til et par av naboene mine som ikke har brukt bilene sine i helgen.  De er nesten borte i all snøen :-)  Men nå er det snart på tide å sjekke dem igjen, så jeg får vurdere å dra dit en kveld til uka med lommelykt.  Kanskje burde jeg skaffe truger også :-)

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Bigården min, Foto and tagged , , by admin. Bookmark the permalink.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *