Honeywar/Biekrig

For noen år siden lagde jeg brettspillet Biekrig. Jeg lagde i samme slengen en engelsk utgave jeg kalte Honeywar.

Denne uka fikk jeg mail fra en som ba om tillatelse til å bruke bilder fra websiden min på BoardGameGeek der spillet mitt nå er registrert. Det var jo morsomt.

I fjor sommer fikk jeg en mail fra en fyr fra Canada som hadde spilt spillet med noen venner, og i den anledning forbedret min dårlige engelsk.  Mitt språkforråd i spillsammenheng er temmelig redusert, og dette sammen med en restrukturering av dokumentet fra hans side gjorde manualen min adskillig bedre.  Jeg fikk nå endelig somla meg til å pakke ned spillet med denne oppdateringen som nå ligger ute på websiden min.

Så får vi se om jeg får noen flere nedlastninger :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>