3 thoughts on “Snart klar honning

  1. Så moro å finne en bieblogg! Her kommer jeg til å følge med og lete etter gode tips og inspirasjon. Håper du fortsetter å skrive utover våren!

  2. Hei! Så hyggelig å få slike tilbakemeldinger. Jeg håper jeg skal være litt flinkere blogger i kommende sesong enn i forrige. Det skjedde litt mye i fjor og tiden gikk fort :-)

    Ellers kan du jo ta en titt på http://www.bikuben.org/blogger hvor det automatisk lages liste over innlegg fra flere blogger (du har en kort versjon av samme listen på forsiden på bikuben.org også). bikuben.org er en av mine andre prosjekter, men det går som sagt litt sent med meg om dagen :-)

    Kanskje du kan starte en blogg også? Artig å lese om andres erfaringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *