Ingen egg

Står ved bigården. Svermekuba har ingen egg enda, hverken over eller under snelgrovebrettet.

I nederste del så jeg to klekkede svermeceller. Jeg må ha oversett.noe forrige gang. Isj. Ikke veldig mye futt i den.

Over snelgrovebrettet var de såpass få at jeg ikke bytta flyhull. Vil ha dronning begge steder før jeg slår sammen.

Biene var snille i dag, og det var en del trafikk. Noen avkappede celleforseglinger på den ene kuba denne gangen også, men ikke mye. Røveri er noe tøys. Noen bier må lære folkeskikk :-)

5 thoughts on “Ingen egg

  1. sorry, jeg bare måtte skrive det,
    Men jeg har ikke gjort ett eneste svermehindrene tiltak iår. Har hatt 1 sverm på 31 kuber, og det var i en tidligere cellebygger som det plutselig ble trangt i.

  2. Alt i orden :-) Buckfast er sikkert fint. Men er krainer i nærheten av kubene mine. Synes det er greit med samme rase på samme sted. Har forøvrig inntrykk av at Buckkfast-røkterne er ganske dedikerte. Kanskje fordi de er så bra….

  3. Selvsagt! Generelt er de snille, rolige, liten svermetrang, mye honning etc. Så de er bra. Samme rase på samme sted er vel ikke så viktig syntes jeg, Kommer jo ann på pm du skal ha dronninger para på det stedet eller ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *