Vinteren er her

Dagene har gått svært fort i det siste, og jeg har vært elendig til å oppdatere bloggen.  Men nå er biene endelig klare for vinteren.

Forrige helg tok jeg siste turen for i år.  Jeg tok av fôrkarene.  Det var igjen et sted mellom en halv og én kilo sukker igjen på hver av kubene.  Det betyr at de i august (mens de fortsatt ynglet) fikk 12 kg (invertsukker) og så 6-6.5kg i oktober.  Jeg satser på at det holder.

Nå er i hvertfall vinteren her med kuldegrader, og i går snødde det også litt.  Jeg har en god følelse før vinteren setter inn.  Jeg ble i år som i fjor litt smålei alt rundt biene mens det sto på som verst med slynging, fôring og røring i honning og mange turer til Maridalen med sikksakkjøring mellom galninger på rulleski.  Men nå merker jeg at jeg allerede ser frem til å kikke ned i kubene til neste år :-)  Og i år skal jeg være bedre forberedt på maurene som tok knekken på topplistkuba mi i år.

Jeg har lenge tenkt å skrive mer om hvordan det ble med honningen min.  Jeg har ikke glemt det selv om jeg er svært forsinka.  Heng med :-)

Ellers kan jeg nevne at jeg i lengre tid har sysla med et lite, eller etterhvert stort, prosjekt rundt birøkt.  Jeg håper jeg om ikke alt for mange ukene kan vise til det her i bloggen min.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 This entry was posted in Bigården min and tagged by admin. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Vinteren er her

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Per Stranger-Thorsen on said:

    Venter i spenning, på hva som nå kommer.
    Fast leser av bloggen.

  2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 admin on said:

    Hyggelig å høre fra deg! Jeg håper å kunne avsløre det om ikke så veldig lenge, men må ha noen ting ferdig før jeg vil si noe mer. ;) Men tida går fort nå om dagen, så jeg er ikke helt i rute…

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Leave a Reply Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/7/8/8/morkland.org/httpd.www/bieblog/wp-includes/formatting.php on line 4382

Your email address will not be published. Required fields are marked *