Nattrøkting

Nattrøkting med hodelykt

Nattrøkting med hodelykt

Jeg var en tur i bigården i dag for å sjekke status med fôringen.  Det var sent på kvelden og totalt mørke.  Dermed var det bare å finne frem hodelykta.

Det har sine utfordringer å bruke hodelykt under sløret. Du ser sløret like mye som du ser alt utenfor.  For å unngå dette tippa jeg hatten bakover slik at jeg hadde sløret helt innpå ansiktet.  Da kunne jeg se noenlunde.

Biene hadde tatt ned ca. 2/3, men det var fortsatt aktivitet i fôreren, og det så ut som de holdt på å ta ned fortsatt.  Da bør de ha fått en del tilsammen allerede, og om de tar ned enda mer er jo det også selvsagt en fordel.

Jeg hadde en backup-plan i tilfelle de hadde sluttet å ta ned pga. kulda.  I sekken hadde jeg med meg primus og kjele for å kunne varme sukkeret opp igjen der ute i tussmørket.  det slapp jeg heldigvis å prøve :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>