Inspeksjon og besøk

Yngel fra den nye dronninga

Yngel fra den nye dronninga

Det er sommer og lite å gjøre i bigården. Jeg gjør som i fjor og drar med meg det lille jeg får av lynghonning sammen med sommerhonningen. Derfor har jeg ikke høstet inn noe enda.

Men jeg drar innom en gang i uka likevel for å sjekke at alt er som det skal og følge litt med på hva som skjer.

I helgen som var hadde jeg besøk av Alexander, en kompis som var innom Oslo den helga.  Jeg tok et bilde av Alex i bidress, men sorry Alex, det bildet har på særdeles mystisk vis forsvunnet fra kameraet.  Jeg vet ikke helt hvordan det skjedda :-(

Det eneste bildet jeg tok utover dette var av yngelramma dere ser over.  Det er en av rammene til den nye dronninga som går i den gamle kuba.  Jeg er veldig fornøyd med hennes prestasjoner og hun har nok fått med seg noen gode gener fra gamledronninga.

Det var ikke mye uforsegla nektar i rammene nå så jeg kunne fint ha høstet honningen nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *