Hærverk

De av oss som ikke har biene i egen hage har en del man gjerne vil ta hensyn til.  Det er slikt som hvor lett det er å komme til med bil, hvor langt unna det er, om det er tørt der, hvor mye sol/skygge det er, og om det kan være en kuldegrop osv.

Hærverk i bigården

Hærverk i en bigård

Det man gjerne helst ikke vil tenke på muligheten av er hærverk.  Man regner jo med at folk ikke er ondskapsfulle, men dessverre finnes det noen av disse.

Jeg mottok noen bilder av den ene bigården til Ole-Dag i går, og fikk lov å poste bildet her i bloggen.  Der var de fleste kubene velta da han kom dit i går.  Det lå steiner og stokker rundt kubene, og noen av kubene hadde fått flyåpningen tettet igjen med byggeskum.  Et fryktelig trist syn.

Det kan nok være lurt å la kubene stå ikke alt for synlig fra veien.  Men ingen plass er vel helt sikker.

One thought on “Hærverk

  1. Dette var noe dritt. Kanskje man bør forsikre kubene sine. Det har ikke jeg gjort enda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *