Biefilmen

Ikke noe nytt om bikubene mine i dag, men da jeg var på butikken var det en slik fin hylle stappfull med DVDer med Biefilmen. Da ble jeg visst nødt til å kjøpe et eksemplar.

Jeg har ikke så veldig høye forventninger til filmen egentlig, men siden jeg er glad i animasjonsfilmer og jeg samtidig er birøkter så ble det jo en “must have” film :-)

Oppdatering:
Jeg har nå sett filmen.  Den var ganske bra, selv om jeg nok har en del andre filmer lenger frem i favorittlista.  Dessuten måtte jeg fra første minutt skru av alle virkelighetsoppfatninger:  Hovedpersonen er en drone med brodd som må velge en livslang jobb (man skifter ikke oppgaver gjennom livet).  Men filmen er jo så langt fra virkeligheten konsekvent gjennom hele historien at det er greit.

Vi birøktere blir forøvrig sett på som de verste av de verste som med røykpusterne våre gasser de stakkars biene.  Jaja..  Jeg får huske på det neste gang jeg fyrer opp min Rauchboy og blåser røyk inn i kubene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *