Alternativt bruk av gassbrenneren

Som nevnt i en tidligere post, så kjøpte jeg gassbrenneren til å rense røykpusteren.  Det var særdeles vellykket.  Ren puster på 2-3 minutter.

Men brenneren kan brukes til mer:  Her ser dere mitt første forsøk på å lage creme brulee.  Det smakte godt, til tross for et par uheldige ting: Brunt klissete sukker var ikke tingen på toppen (vanskelig å fordele).  Og så glemte jeg å ta i vanilje.  Bedre lykke neste gang.

Jeg kom forøvrig på at jeg kan ta den med ved neste inspeksjon.  Jeg tenkte jeg skulle teste den ved opptenning av røykpusteren :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>